Monday, 25 April 2011

Betul ke pompuan Malaysia ni materialistik?jeng jeng jeng...!!!!

Betul ke pompuan malaysia ni materialistik..? lelaki kalau x berharta...jangan harap le nak tackle awek cantik...setakat tackle minah indon boleh ler..nak yg cantik pun kene tackle cikaro..tu pun terpaksa top up dulu kredit telefon..

mana2 lelaki nak nak meminang tu...kalau xde rm10k..jangan harap le nak kawin...barang belanja pompuan pun dah berapa? belum masuk kenduri kendara lagi...

bagi yg tengah baru2 nak bercinta..kalau nak kluar dating tu...kene la standby rm100 dalam poket...nak makan takmo tepi2 jalan atau kedai mamak...kurang2 McD ke..KFC ker ke?

tu belum masuk nak spend duit utk beli alat2 mekup wanita lagi...mana ader alat mekup perempuan murah2..kalau stakat taruk bedak sejuk kat muka...ader ke perempuan nak...kurang2 alat makeup tu mesti yg berjenama..tu belum masuk pakaian dia lagi...paling biasa pun baju kurung...kalau nak pakai kain sarung batik...rasa takdo kot...hehehe

Mungkin tu le sebab pompuan Malaysia ni ramai yang tak kawin2..terlalu materialistik dan memilih pasangan lelaki...nak yang kayo2 ala2 anak dato'..VVIP..


Benar ke pompuan Malaysia ni materialistik..??? kepada pompuan2 Malaysia diluar sana tu...sila la jawab!! Lelaki2 Malaysia nak gak tahu...nanti kami boleh le buat persiapan cari harta karun 5 million dulu baru le kami berani rapat2 nak tackle korang..

2 comments: